Neznámé básnířce

Neznámé básnířce

Anotace: Možná ji také znáte.

Milé děvče tohle beru,
já tvé věci přímo žeru.
Humor tvůj má velkou sílu,
proto se dám rychle k dílu.

Bavit lidi to věc prostá,
občas báseň kapku sprostá.
Život nejsou růží sady,
dobro i zlo dohromady.

Jenom vtipy ty nás brání,
když je život na posrání.
Milan teď vám dává radu,
nebuď vpředu ani v zadu.

Pokud příliš vykukuješ,
moc pozornost přitahuješ.
Když jsi ale na konečku,
paběrkuješ po drobečku.

Tak si kráčím pěkně v středu,
občas cizí paní svedu.
Chtěl bych být čilý rarášek,
však kde vzít prachy na prášek.

Mám to jenom dvakrát týdně,
jsem moc smutný, je mi bídně.
Pověst kance už se ztrácí,
to je vážně na frustraci.

Navštěvuji různé kurzy,
občas též pochybné burzy.
Nálada se mi zas vrací,
díky rekvalifikaci.
Autor Psavec, 12.02.2012
Přečteno 382x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kyška, Holis, Špáďa, Gabrielle, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tvůj smysl pro humor.

09.03.2012 17:14:02 | laludmi

zlatá střední cesta...:-)

12.02.2012 21:04:16 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí