Zraněná úcta

Zraněná úcta

Anotace: Poněkud smutný a nechutný obraz toho, jak se chová dnešní mladá generace. Pomalu, ale jistě nám to všechno přerůstá přes hlavu.

***
že tu rozum marně pátrá?
- nový svět a z dětí "chátra"
***
 
u silnice podél kraje
tělo kočky k hlíně zraje
rudý roztok vytéká z ní
ač je dávno červům lázní
okusit by chtěly děti
maso z její seschlé pleti
možná srkat krev jak kolu
než aby si hrály spolu
na hřišti a hádaly se
radši trhaj střeva kryse
sem tam ještě hlavou škubne
zatímco zdechlina hubne
máma volá k posezení
k obědu a hlad? - ten není
proč mám vařit? venku tlejí
holubi, tam na koleji
 
druhý den je trouba chladná
ve světnici noha žádná
děcka lezou po silnici
mrtvých zvířat milovníci
matka, ta se v baru zleje
po cestě dom vodka hřeje
a pak náhle v trávě zívá
mrtvá nebo položivá
kol dokola mladé duše
hodují tu na ropuše
jejíž tělo zvolna chátrá
krvácí a hoří játra
a až anděl z nebe sletí
zbude po ní jenom smetí
 
Autor CRASH, 22.02.2012
Přečteno 807x
Tipy 4
Poslední tipující: angellka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost smutný pohled na dětství.

12.04.2012 09:45:30 | angellka

Zatim asi nejlepší, co jsem od tebe čet

23.02.2012 14:47:11 | Black Sardinian

To potěší.

23.02.2012 16:09:45 | CRASH

Zajímavé:D
Neváží si sebe sama
trhá duši na kusy
tohle není žena, máma
život, kdo s ní okusí
pozná hořké chvilky blaha
duše, ta je velmi drahá
mládí běží k dospělosti
někdy, až když chrastí kosti
je to někdy vážně k zlosti:DD
Jejda, jejda, co to zase melu:D

23.02.2012 13:18:45 | CULIKATÁ

Holt to nějak nezvládá.

23.02.2012 13:36:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí