Hříšná touha

Hříšná touha

Anotace: Nedá se odolat.

Povídala dívka mladá,
že prý to má tuze ráda.
Nevzdá se té radosti,
odhání tím starosti.

Hřeší večer, hřeší z rána,
tak prý chutná božská mana.
Její ručka šmátravá,
ta si pokoj nedává.

To se často děvče stane,
jsou to chutě nezvládané.
Budeš mít jen trápení,
pro to tvoje hřešení.

Dopřáváš si stále více,
nějak kyneš, krasavice.
Teď ti něco navrhnu,
sladkosti hned zatrhnu.
Autor Psavec, 27.02.2012
Přečteno 443x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Martinecka23, Holis, Lion, tato22, V.N.Losinský, Lina, jima, Holka z davu, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovýto konec jsem opravud nečekala. Ach ta moje duše hřísná!

01.03.2012 22:28:14 | Lina

Tady se spíš jedná o hříšnou pusinku.

01.03.2012 22:30:37 | Psavec

A já zase myslím na prasárny! Ach jo... :D

27.02.2012 14:26:53 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí