Bolest

Bolest

Anotace: někdy to tak mám

Tolik bolesti v srdci mít
A tolik slz jen vypudit
Pěsti svírat do krve
Nebylo by to poprvé

Úzkostí hrdlo stažené
Slaná rosa přes oči zavřené
A tíha na srdci k nepřečkání
Toho nechtěla jsem být paní

A tak v letargii uvržená
Napolo prázdná, napolo celá
Teď cítím se tak cize
A pryč jsou ty mé vize

Vize z nočních můr
Kde strach byl jenom můj
Ale bolest nedala se snést
Tak pohřbená se snaží vnést

Chaos…
Autor Neff, 03.03.2012
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí