Onen svět

Onen svět

Anotace: Časti si mnoho lidí pokládá otázky, zda je nějaký posmrtný život, ale na tyto otázky se nám odpovědi nedostávaji, tak proč nedoufat a věřit, že se můžeme na všechny dívat z onoho světa...

Jiskřička v duši nám rozsvitla,
naděje už bohužel vyhasla.
Nemělo cenu se trápit,
štěstí také nejde vrátit.
Tak proč tohle všechno dělat,
když stejně musíme všichni skonat?
Jiskřička se nám rozsvěcuje stále více,
druhá strana nám ukazuje své líce.
Čeká nás už jen radost a štěstí,
tohle mělo cenu, tomu jsme dali pěstí.
Teď už se můžeme radovat na druhé straně,
a dívat se na všechny z vrchu, no přece na ně.
Autor Tea, 04.03.2012
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí