Šťastná nikdy nebudu

Šťastná nikdy nebudu

Anotace: ...

Šťastná nikdy nebudu
splň mi tajná přání
šťastná nikdy nebudu
udělej to bez meškání

Nestačíš mi ty,
nestačí mi on,
ani já sama sobě nemůžu stačit
dej mi všechno,
i to co nemáš
už víš, jak by to mohlo skončit?

Trap se kvůli mě, roň slzy a naříkej
pak zkus tvrdit, že tvůj stesk je velikej
já se usměju, nedal jsi mi co jsem chtěla
a já chci všechno, ale to jsem ještě nevěděla
že šťastná nikdy nebudu.
Autor Elicat, 04.03.2012
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí