KRIZE a BUDOUCNOST

KRIZE a BUDOUCNOST

Anotace: Váženě i nevážně

KRIZE
Zásoby se tenčí
Není to skoro vidět
zvláště ne zvenčí
Banky však tančí

Je tu jeden problém
zdá se zcela maličký
Aby jen kvůli zisku
netrhali nám hlavičky

BUDOUCNOST
Musel jsem loupit
dokonce v bance
abych mohl koupit
rodině kus žvance
Autor RU 82, 05.03.2012
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí