Naivní...

Naivní...

Anotace: ...

Přála jsem si skvostný svět
Na louku jít si posedět
Slunce by hřálo do mých zad
Vedle mě ten, co mě má rád

A času mít tři staletí
Na umačkaná obětí
Vřelé polibky na líčka
A pohlazení maličká

Jak naivní jsem mohla být
Za to se musím omluvit
Radši budu tiše snít
A život svůj reálně žít...
Autor Neff, 05.03.2012
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí