Zrada

Zrada

Anotace: Každého občas zradí jeho vlstní rozum, city a naděje...

Tak mě zas jednou zradila moje duše,
co bez takového kousku člověk zmůže?
Vůbec nic.
Tak proč žít.

Tak mě zas jednou zradil můj rozum,
ale bez něho já si poradím.
To už znám,
nežiji, přežívám.

Jenom naše srdce vede nás slepě ze skály,
co víc bychom si vlastně přály?

Skoč, skoč a nemysli,
co bude dál,
zapomeň na smysly,
na rozum co si s tebou hrál.

Nemáš co ztratit,
vždyť je jen přechodné období,
jen to pochopit,
a ten kdo to nechápe,
nezbývá než žít...
Autor Tea, 05.03.2012
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí