Tak trochu o koštech

Tak trochu o koštech

Anotace: když se urodí co urodit se má

Takříkajíc s kocovinou
jednou za čas vstává
to když s ránem pod peřinou
s opičkou dospává

Košty vína, slivovice
navštěvovat zvládá
vzorků je vždy dost, i více
noc je stále mladá

S cimbálkou pak zazpívá si
s přítomnými hovor vede
o trnkové slivovici
a rulandské že pil šedé

A závěrem co říct zbývá?
Když má žízeň dá si piva
vše však s mírou jak se patří
třeba ráno ve čtvrt na tři
Autor Heron, 06.03.2012
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: casla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve čtvrt na tři ráno tam už moc míry není,ale ok:-)

06.03.2012 15:32:14 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí