karaoke remorkér

karaoke remorkér

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=OOO4ROO_sPM

Večer,
vycházím ven za světem
prohlédnout si vztahů váhy
slyšet řeči, sladké snahy
šedá těla pod světlem

Na chodnících městských stínů
- jsem karaoke živel (-přítel)
padá prach z oken, i těl
a kyselý déšť na zmrzlinu

Lajdám se a uvnitř chřadnu
jak bylo by mi s tvými loby
u písní mě berou mdloby
asfalt chladne, nezapadnu

Slunce,
ponurosti remorkére
na západní straně rudá
v rosé trávě horká půda
v letním městě kecky s térem
Autor Mladý pán P., 07.03.2012
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí