NESMUTNI!

NESMUTNI!

Anotace: Jen pro radost

Ne abys dále lkal
Jsi tak něžný tvor
Aby ses zas smál
tak z mých úspor
uspořádám ti bál

Tančit jen pospolu
od stolu ke stolu
stále tak dál a dál
Za co by život stál
Civět bude celý sál
Autor RU 82, 08.03.2012
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí