NAROZKY A DŮCHOD

NAROZKY A DŮCHOD

Anotace: k oslavě důvod!

Býval jsem snad i malý světoběžník
dnes už mám přece jen jiný mezník
Šťastný jsem jen, když dožiju ten den
kdy radostně kráčím s dalším důchodem

Mladí dnes se tomu mohou smát
Když v jejich přiměřeném věku
zatím nepociťují žádného vděku
Ale za čas se může i toto stát

Že začnou se stále ptát
ty naše neskonalá touho
ani ne kolik budou brát
ale především jak dlouho
Autor RU 82, 09.03.2012
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí