plameny

plameny

Anotace: .

Pokérovaný těla
Čorky a mříže
Proč?
Proč by jsi mě chtěla?
Pojď
Pojď ke mně blíže


Už smějí se mi andělé
A já za zdí v křeči,
Já se loučím přátelé
Jsem chlap nebrečím.


Skrze mříže vidím jen nebe.
Už jsem prostě v háji.
Podlaha vlhká a dost zebe
Bylo by lépe někde v ráji.


Do ráje já , ale nepůjdu
Andělé ohrnuji nosy
Dělal bych jim ostudu.
V dáli slyším cosi


Skřípající to pekelná brána
Sálající to horké plameny.
Před stojící rohatá dáma
Kroutí hlavou a krčí rameny.


Pomalu dělám kroky.
Pohlcuje mě žár.
Špatně zvolené roky.
Vrátit bych si je přál.


Prachy čorky a chlast,
Drogy tunely a rvačky.
Do bran pekla to past
Pozor na tyhle srač…
Autor Barci, 09.03.2012
Přečteno 246x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošičku je to kostrbaté, ale ne špatné.. myslím, že tam máš malinký překlep v "cosi"

10.03.2012 08:28:55 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí