Prvotina 4

Prvotina 4

Anotace: B(li)(y)l jsem někdy na ulici, Potom v krících voňal kvíti. Byl jsem šťastní....

B(li)(y)l jsem někdy na ulici,
Potom v krících voňal kvíti.
Byl jsem šťastní.
Podvodníci!

Vinem opilý, ne láskou
Ale láskou k vínu možná
Je láska k vínu,
Věc pobožná?

Já pěstuju aj jinou lásku,
Láska nie je len vecou kvasu.
Já pěstuju totiž lásku,
Která zatracuje túto masu.
Autor Miisco, 10.03.2012
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Aťan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí