KDO MŮŽE, PÍŠE O MÚZE

KDO MŮŽE, PÍŠE O MÚZE

Anotace: i když moc nemůže

MÚZA
Píši vše, co múza napoví
škoda jen, že o formě
rýmu, rytmu, moc neví

Každý verš má cenu svou
byť krátký ve větách dvou
však s myšlenkou "dlouhou"


MÁ SEBEKRITIKA
i vás se teď týká
Vím, místy bez smyslu
i život je plný nesmyslů
Ale přece - to si zapište
Budu „básnit“ i napříště?
Autor RU 82, 10.03.2012
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Atilla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen básni dál a budeš král.

10.03.2012 18:49:24 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí