O dětech

O dětech

Anotace: Občas pláčou, občas brečí, radostí nás záhy léčí. (Optimistický pohled na děti na rozdíl od básní "Zraněná úcta" a "Rodinná idylka".)

Čisté jako DíVíDíčko,
sotva vyjdou na sluníčko,
už by chtěly zkoumat vesmír,
dělat věci, které nesmí,
a když přijde přísný zákaz,
je to pro ně jedna z nákaz,
neposlechnou, vyvádějí,
ale stejně, když se smějí,
odpustíš jim každý přečin,
občas za trest v koutě klečí,
a pak jako milé dámě
nabízíš jim svoje rámě,
obejmeš je, ukážeš jim,
že je máš rád, i když brečí,
že jsou dražší než-li zlato,
každý rodič jistě zná to.
Autor CRASH, 11.03.2012
Přečteno 695x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak:) a já dětský smích miluju:))

08.04.2012 14:31:28 | CULIKATÁ

co má každej s dětskym smíchem? z toho zvuku bych se šel zahrabat

11.03.2012 12:24:29 | Black Sardinian

Jo, tohle známe.

11.03.2012 11:52:46 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí