Být

Být

Anotace: Jak voda plynu a unikám za sebou nechávám jen potoky slz Plynu, však nevím kam jen...

Jak voda plynu a unikám
za sebou nechávám jen potoky slz
plynu, však nevím kam
jen myšlenka zbloudilá toulá mnou skrz

Návratu není zpět
raduj se z života
než zajde jak polní květ
a pohltí tě nicota

plač a usmívej se
vše směruje pouhopouze vpřed
proto být já znamená vždy jen teď
a vše okolo tak smyslu ztrácí...
vždyť jsoucno je břehem
a tvé já moře
které obepíná onen břeh
vždyť jsoucno je nebem
a tvé já toužebný nápis na všech zdech
"Prosím ó bože dej mi křídla."
Autor SEGOVESS, 11.03.2012
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Denael, Větroplach
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala, ST.

16.03.2012 17:35:17 | Psavec

Má své osobité kouzlo, hlavně ten konec

13.03.2012 23:55:04 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí