Přestupní stanice

Přestupní stanice

Anotace: není k tomu víc, co říct..

Nejsem tou dívkou z plakátu,
i ta přinesla stesk a ztrátu.
Nebyla první ani poslední,
a tvá fantazie pořád s ní?

Nejsem tou dámou první pomoci,
s kterou přicházely přívaly bezmoci.
Milenka řádná, jinak žena vdaná,
svůdná i chladná, na loži nikdy sama.

Nejsem těmi, které v básních opěvuješ,
které chvíli potřebuješ a pak nemiluješ.
Jsem minulostí a přece pořád s tebou,
proč nechápeme, že nás srdce zebou?

Bok po boku jednou za čas,
kolikrát denně chci říct ti nahlas.
Kam zmizela naše pomyslná hranice,
nejsem víc, než tvoje přestupní stanice.
Autor Jedůfka, 11.03.2012
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň velmi pěkná, ale co s takovym klukem, co je k ničemu!

01.05.2012 20:40:45 | nepřihlášený komentátor

děkuju za názory :)

11.03.2012 19:18:20 | Jedůfka

Parádní báseň, ST

11.03.2012 19:05:24 | kočkopes

Pokud žena není číslo jedna,nemá cenu zůstávat.K čemu!

11.03.2012 19:04:04 | nepřihlášený komentátor

Wow!! Nevím co říct. Jen snad, že tohle až moc dobře znám. Vynikající dílo!!

11.03.2012 15:18:50 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí