Elegantně při odchodu...

Elegantně při odchodu...

Anotace: Vím, že to nestojí ani za okousanou tužku, ale možná...

Sic je život hra co bolí,

smrti vstříc jít? Posloucháš se?

S kosou v krku hůř se mluví,

natož s mozkem v předzahrádce.

 

Chceš se zabít s elegancí?

Nech se přejet vlastním vozem,

nebo nápad ještě lepší,

zastřelit se pod ochozem.

 

Prve však nech byt svůj vzplát,

nejlíp s věnem v skrýši.

Statek také musí kát,

s ohňostrojem k výši.

 

Vzít si život dobrovolně?

jenom sobec tohle zkusí.

Nejsi jeden člověk v domě,

tady stovky srdcí visí.

Autor Cizí neštěstí, 13.03.2012
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: KockaEvropska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí