MYŠLENKY - LOTOVÉ-ŘEKOVÉ

MYŠLENKY - LOTOVÉ-ŘEKOVÉ

Anotace: Vážně i nevážně

MYŠLENKY
Co mají říci lidem světu
když obíhají celou planetu
Nestojí - stále jsou v běhu
roznášejí lásku radost něhu
Vrývají se do vody i sněhu
Možná rodí se už až v kosmu
do duší nám vnikají i ve snu

LOTOVÉ nebo ŘEKOVÉ
V hrníčku
maličkém čaj kávu pili
s odtaženým
malíčkem
Nad poměry
si tak žili
Nic neměli
Osaměli

Zkameněli
Byli z nich
Lotové
nebo Řekové A je to
hotové
Autor RU 82, 14.03.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí