AfterLyžák

AfterLyžák

Anotace: POlyžáková... Psáno jak myšlenky letěly, spíš taková nepodařená polobáseň :)

Melodie známá
slzy vhání do očí.
Letím, já letím do neznáma,
celý svět se se mnou roztočí.

Ve vzpomínkách plavu,
jaká to byla nádhera!
Přilbu nasadit na hlavu,
adrenalin se už zvedá.

Sjet dolů až z vršku svahu
(nezapomeň na skokánek!)
Dole pochlubíš se za svou snahu,
jedeš navrch-úsměv, jak maminčin mazánek.

Štěstí, euforie, extáze.
Tohle už pominulo, nevrátí se.
Dostáváme se do fáze,
kdy špatné není, teď pouze jezdí se!

Když procitnu ze snění,
vzpomenu, jak čas pokročil,
čeká mě kruté probuzení.
Čas, neřád, mě zaskočil.
Autor Rezkaaa, 15.03.2012
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Liena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí