Malé trio 2

Malé trio 2

Anotace: Tři drobnosti na pobavení.

U kostela dívka stála
a na dveře hleděla,
dnes se žení její milý,
proč ho jenom nechtěla.

Když přijde láska znenadání,
ať vánek je či uragán,
tak ať jí tvoje něha chrání,
jinak ten dar ti bude odebrán.

Tvá prsa temnou noc mi prosvětlila
a já vášnivě je zlíbat chtěl
však z náruče mé ses vymanila,
abys uchránila svůj dívčí pel.
Autor Psavec, 08.01.2007
Přečteno 592x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí