Tam blíž

Tam blíž

Anotace: ...možná i ty pochopíš...

Tam blíž, než slunce
vyjde k naději rozumu
tam blíž, než srdce
obohatí cizí cit

Tam blíž, čekání
víry, smutku i naděje
lásce blíž, víc není
než ty sám.

Znáš se snad.

Tam blíž, než ulice
budou prázdné
při dešti
tam blíž, kde se poštěstí
najít nový řád.

Tam blíž, sobě
s pocitem milovat
tam blíž, něčemu
co jméno nemá
tam blíž, tam blíž
spí možná žena.

Tam blíž, než ráno
přijde na řadu noc
a něco by chtělo
říct, že tam blíž
je světlo.

Tam blíž
než vůbec uvěříš...
Autor Tom XVI, 17.03.2012
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce se mi četla.

17.03.2012 13:59:01 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí