V jaru krásné

V jaru krásné

Anotace: jen další jarní duhová neidetifikovatelná emoce

Zlehka padá střípek nebe,

tříští se mi na dlani,

v jeho barvách hledám Tebe,

ať jsi kde jsi, podívej se -

odlétají havrani

 

Po špičkách se vkrádá tiše

čistý kousek lidskosti,

snad se bojí, nebo ví, že

přes zimu se zapomíná -

lidé tropí hlouposti

 

A já bych se ráda dala

na ulici rozeznít,

každá dobrá radost malá,

a město je v jaru krásné -

jen se toulat, smát se, snít

 

Čiré slunce s klidem v tváři,

v tepu rytmu píseň zní,

usnulo mi na polštáři

"Štěstí není dneska v módě"

Povzdechlo si, a dál spí.

Autor Písnička..., 17.03.2012
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Boscai, Psavec, Linzerka, tato22, Santara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi moc líbí, ST.

17.03.2012 22:51:37 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí