Život na úvěr

Život na úvěr

Anotace: Řeknu jen jedno - jsem zpátky! A užijte si básničku :)

Už nemůžu předstírat.
Umírám.
Už nemůžu více lhát.
O svém životě.

Přestávám existovat.
Při pohledu do očí
podvodníků
lhářů
pokrytců
vrahů duše
zlodějů snů
překupníků s láskou
obchodníků
a zákazníků
slzavého údolí.
Jen chvíli to nebolí.

Schovávám se
do myších děr,
pro sebe i všeobecné blaho
Vzala jsem
strach na úvěr
a úroky mi přijdou draho.
Autor Prinzeschen, 18.03.2012
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, gallatea, Aťan, WAYWARD, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...fajn**

19.03.2012 16:38:35 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí