cizí žena

cizí žena

Anotace: To se mi stalo

Já potkal jsem ženu,
řekla že mě zná.
Že zná mě z minulých životů,
a dluh splatit mi má.

Že hledala mě kolik věků,
že zachránil jsem jí život.
Kdysi za dávných časů,
prý se to stalo.

Četl jsem z jejích očí,
že mluví zcela vážně
Teď osudy se divně točí,
můj s jejím se váže.

Kdo ví co bylo a co bude,
v životě náhody nejsou.
Kdo ví co po nás zbude,
a co vzpomínky nesou.
Autor korzar, 18.03.2012
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to téma se mi líbí :)

22.03.2012 08:17:13 | Radhuza

Děkuji.Jenže to se mi nedávno opravdu přihodilo.

22.03.2012 21:10:44 | korzar

záhady,to je moje

18.03.2012 20:29:44 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí