vlny

vlny

Anotace: ženy, tohle nečtěte :-)

Je to spoustu let
Když mu došla vlna
Svetr nedoplet
Žena byla plná
A třásla se chladem
Dal postavit na čaj
Čaj nechala ladem
Zimomřivá káča

Je to spoustu roků
Co šla s jiným žít
Franta zůstal v šoku
Poloprázdný byt
Zůstal z jijich vztahu
Spolu s dámským pletem
Jenž byl bez obsahu
Obsah brouzdá světem

Brouzdá v teplých krajích
Žena tvarů plných
Které jí hýčkají
Zcela jiné vlny
Zcela jiné dlaně
Místo čaje šampaňské
Popíjí ve vaně
Tohle platí na ženské
Autor Krikloun, 21.03.2012
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Linzerka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš tam "z jijich vztahu" ST

21.03.2012 19:56:55 | WAYWARD

Dobře se čte.

21.03.2012 12:59:45 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí