ZVERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 14

ZVERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 14

Anotace: Rým "rozevlátý"

U VODY
Ležím a rád u vody
Často měním polohy
K plavání nemám vlohy
namáčím si aspoň nohy

SMUTEK
Každý má svá hoře
Pak na půdě nahoře
pláče někde v komoře


Co dává KŘÍDLA MYŠLENCE?
Napadá snad jen šílence
Pot dřina touha bez konce
Za vzor dávají Japonce
Autor RU 82, 22.03.2012
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí