Nedostatečnost všech věcí dosažitelných

Nedostatečnost všech věcí dosažitelných

Anotace: Název mám propůjčený z výtvarného díla Davida LaChapella. (Vlastně mě ten název zaujal víc, než samotné dílo.)

 

Jak důvěrně známá je mi touha bezmezná,
již málokterý člověk rozezná
od chvilkového pomatení mysli.

Jak mlha ze země se nevědoucnost zvedá
a každý člověk v skrytu duše hledá
co si vlastně doopravdy myslí.

Zakázané ovoce nejlépe chutná,
ale okusit je, to je hřích;
jak je neuvěřitelně smutná
nedostatečnost všech věcí dosažitelných.

Autor Amelie, 22.03.2012
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí