UŽ NEJSOU

UŽ NEJSOU

Anotace: ....

V slaboduchém rozmaru
o lásce sní
prostořece peprná panna
jako hrdinka kultovních románů

jak teple to zní

a vlhce zrána

tak mít tu muže
a jeho hrubé dlaně
co umějí uspokojit
a utišit rozpálený chtíč
jen kousek jeho pružné kůže
a neodolatelné zbraně
co dokáží tak citově opojit
a možná i víc

tak mít tu pořádného chlapa
uvnitř
s duší dítěte
a napovrch
s uhrančivým pohledem válečníka

co pro svojí ženu a vlast
dá své srdce všanc
jako překážkám a nástrahám
a jeho vřelé obětí bude slast
a šarm jakož glanc
nenechá mě pocitově chladnou

jen se obávám

že takový už tu nejsou.
Autor ZILA78, 22.03.2012
Přečteno 453x
Tipy 9
Poslední tipující: Aťan, střelkyně1, Psavec, Kett, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nestraš! lebo to tu zabalím! :-)))

22.03.2012 21:36:21 | gallatea

Tak špatně bych to neviděla...každopádně píšeš super!:-))

22.03.2012 19:15:34 | střelkyně1

ASi už nejsou.

22.03.2012 18:36:32 | zaba.zuzla

já a kočkopes důrazně protestujeme!!!

ST

22.03.2012 20:03:04 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí