PODVRH

PODVRH

Anotace: ....

Klášterní blůz
a nohavičky pradlenek
jako stvol v bičíku neřesti
když zaprášené jsou cestičky
v klusu klus
polonahých milenek
na Muchových obrazech radosti
a deštivé paličky

mokře bubnují
do vějířů fantazie
jako baroko
a v západu slunce panny lelkují
to svět patří nám génie
daleko a vysoko

a hluboko ve středu země
je krajina naplněných iluzí
a vodopády splněných snů
jako malá mrňata v pleně
zahalená peřinkou noci
do nadcházejících dnů

kdy půjde o holý život
a o střet mocných sil
proto nebe změní obrazotvornost
ve vlastní prospěch
je to podvrh a ty přece nejsi idiot
natož aby jsi se bil
za něčí neschopnost
a nestihl v dítě dospět.
Autor ZILA78, 22.03.2012
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, Květka Š., Aťan, Radhuza, Psavec, střelkyně1, Kett, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky tobě (a několika tobě podobným) si opatrně začínám myslet, že se Liter kvalitativně opět zvedá.

ST

22.03.2012 20:17:41 | Aťan

Jsi jednoduše umělec.

22.03.2012 19:53:21 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí