VÍNO nápoj králů

VÍNO nápoj králů

Anotace: Pokračování "básně" "Sláva kocovině"

Sláva kocovině
.
.
Tak se může stát
že značně ovíněnen
začnete nejen zpívat
ale také psát o víně:

VÍNO nápoj králů
Pro zdraví
pevné
nejraději
levné
Jaké druhy
stejné
jeden jak druhý

Šlechtěné
nečekám divy
Hvězdy ne
jen pruhy
Šumivé
Zmlklé
Také směsku
Nabídky dnešku

Jsem hudebník
Návrat k ránu
Voním vínem
Sním kus salámu
Políbím mámu
Usínám k ránu
Hudba a víno
To mne živí

Ale až jednou
Co kdyby
Rým rozevlátý
verš asi pátý
nemá chyby?
Já rozesmátý

Aby neviděli mě
tak piju v konírně
Jen pára z vína
notně povzbudí
se mnou nikdo
nikdy se nenudí
Autor RU 82, 24.03.2012
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí