TVŮRČÍ TIKY 1

TVŮRČÍ TIKY 1

Anotace: Nesmělý pokus. Tik jako těžko odstranitelná oční vada.

Odsouzen
Trestný čin
Co já vím
Pro holé lebky
lepil samolepky

Pokusím se
Musím
nemusím
Přece to zkusím
Psát toužím
až se dusím

Auto po výbrusu
Stůl bez ubrusu
Na něm husu
Vše v „šusu“
Dám ti adresu
Také pusu
až u cirkusu

Než jdu na kutě
už nezvu tě
Pozoruji labutě
Plavou nehnutě
Tváří se jakoby
vždy nadutě

Milí staří
I na konci září
Šťastně se tváří
jako všichni svatí
kdekoliv na oltáři
Autor RU 82, 25.03.2012
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí