~Třináctá komnata

~Třináctá komnata

Anotace: Tam na deset západů zamykám...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

……
Prázdné jsou noci
bolavá jsou rána
zase se vzbudím
tak sama,sama,sama...

Třináctou komnatu
nechávám zamčenou
má láska k tobě
byla tou jedinou...

Stále tě čekám
marně,já vím,
úplně zapomenout
ne,to já neumím...

Teď do té komnaty
zamykám co zbylo
a na deset západů.
S tebou?
Snad
líp by se mi žilo...
~~~
P.s. už dávno je to
jenom báseň...
===

-------------------------

Autor Květka Š., 30.03.2012
Přečteno 537x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, střelkyně1, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě ji má každý...srdce nikdy nezapomene...

30.03.2012 14:30:44 | střelkyně1

Třináctá komnata mnoho ukrývá, ST.

30.03.2012 12:11:00 | Psavec

každéj máme nějakou svou komnatu

30.03.2012 11:21:59 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí