Když chlap ztrácí cenu

Když chlap ztrácí cenu

Anotace: Neztácejte naději!!! I když se Vám zdá, že Váš život ztrácí smysl a Vaše osobnost cenu.

Vstávání bolavé,
po ránu na šichtu,
do žaludku šlichtu,
tělo je stonavé.
Cesta do práce,
trpká a studená,
mysl je znuděná,
srdci je do pláče.
A dívky hezké
toulaj se ulicí,
ty nemáš udici,
což bývá teskné.
Tak koulíš vočima,
ona tě nevnímá.
Jen uhne pohledem,
pod tvojim dohledem.
A není jediná,
blondýna, bruneta,
Žaneta, Aneta,
dávno né nevinná.
Však jedna jak druhá
je odtažitá.
A mozek dumá,
chvíle složitá.
V hospodě či baru
trávíš odpoledne
a chvíle zmaru
brzy tě oblehne.
Koukáš kolem sebe,
v dálce frajeři,
draví ještěři,
maj srandu z tebe.
Všechny dny stejné,
tobě se zdají,
nic ti nedají,
což už je zřejmé.
Tak marně doufáš
ve své lepší časy
a rveš si vlasy,
jak z toho zoufáš.
Snad vzíváš i Boha,
aby tě spasil,
tvé chmury stasil
a vzaly roha.
Jsi zbloudilá duše
uprostřed davu,
další rána z kuše,
zas na tvou hlavu.
Autor Marbal Škutin, 30.03.2012
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když jsem byl malý kluk,ve škole jsem byl aucajdr, samé čtýry, koule a byl jsem tam nešťastný.Ale na ulici s kamarády a taky s koulařema:-) jsem byl šťastný.Prosil jsem Boha, aby to ve škole bylo lepší a on mě vyslišel.
Naši mě časem převedli na jinou základku a vše bylo náhle jiné, pěkné.
Změnil jsem se?,lepší prostředí?, nebo něco jiného?.Jedno vím jistě, Pán mě tenkrát vyslišel.Hlavně Nikdy neházet flintu do žita!:-).Jinak ST.

12.05.2012 18:38:30 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí