jetelíček

jetelíček

Anotace: dneska,zas po delší době cítil jsem radost v sobě potkal jsem starého přítele náruč...

dneska,zas po delší době
cítil jsem radost v sobě
potkal jsem starého přítele
náruč měl plnou jetele

možná má doma králíka
možná má psounka nebo lamu
dál se už neptám,tiše kouřím
netuše co je na programu

zašli jsme do domu na konci ulice
na dvorku zaslech jsem asi dvě slepice
řiká mi posaď se,jaká to sláva
to nejni jetelík,tohle je tráva

už to drtí už to balí
voňavý kouř se k nám valí
opojení úsměv živí
nejsme vůbec pověrčivý
nech kolovat poválej si
až zas přijde,z hloubky dej si
naladíš se na pohodu
dál podléháš travky svodu
když tu náhle u hlavního vchodu
někdo zakop,vylil z sudu vodu
a tak běžíš zadní východ láká
venku ticho už se trochu smráká
ladným skokem překonat jen zídku
spěchat do fabriky na svou noční hlídku

nikdo tě nehoní,v nose ti zavoní
vzpomínka příjemná jak si jel na koni
za krále václava,meč se ti bliští
z pod kopyt nepřítel strachy tam piští

co to je z večera za divnou vzpomínku
ovlivněň mozek mi udělí podmínku
koukej se usadit založit rodinu
a pravdy životní hledej jen ve vínu
Autor poeta, 30.03.2012
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí