CHCEŠ TO ....

CHCEŠ TO ....

Používej slova
používej myšlenky
život je krátký
Já rád vzpomínky
když pohladí je plamínky
probuzených rýmu
v stínu
jedné jabloně
z dob Adama a Evy
slunce beze slávy
početí
proč o hřích jsme se báli
já vím
objetí
když sním
Napsat,Mlčet,Číst
Autor Radek.oslov.Šafárik, 31.03.2012
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, casla, Psavec, Linzerka, Metal Lady, Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí