Jak umí božit Boří mlýny...

Jak umí božit Boří mlýny...

Anotace: původně písnička, takže prosím textová tolerance:)

Sešily Ti vlastní chyby
za ty léta ústa,
na ústech se rodí viny -
měl jsi němý zůstat
 
Za ty viny svázaly Ti
vlastní ruce tělo,
v těle sídlí slabost lidí
a v tom co by chtělo
 
 
Věříš čemu svěříš čas co ještě tu máš
Doufáš, když si troufáš vsadit všechno co znáš
Mizí rady cizí, i ty svou pravdu máš,
Vrátíš vše co ztratíš - no a tak se snaž.
 
Zkazili Ti lidi zbití
Tvými slovy plány,
plány lidi nenasytí,
když chcou svrhnout pány
 
Zbořily Ti Boží mlýny
splíny sytou duši,
duši splíny nepřísluší
láska ta jí sluší
 
 
Autor Písnička..., 31.03.2012
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí