~Studánka Ivanka

~Studánka Ivanka

Anotace: U studánky roste kapradí a vřes...

~~~
U jedné malé studánky
co roste kapradí a mech
tam malá myška poprosí,
spinkat mě tu nech.
Studánka se usměje
nechám tě tu myšičko,
nemusíš se bát
a do spaní ti můžu
vlnkami zacinkat.

Myška očka zavřela si
v cukuletu spí
a co se ti v noci zdálo?
Ne,to nám nepoví.
Ale ráno,
studánka si kýchla,pčík...
myška je hned mokrá
jako námořník.

Je ráno studánko,
já už vím
i bez tvého pčiknutí
se ráda probudím.
A studánka odpoví ji
promiň,
já jsem holka podvodní
co miluje pčík...
cákání.

Pak viděli jsme na sluníčku
sušit tu mokrou myšičku.
...

---------------------

 

Autor Květka Š., 31.03.2012
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou hrozně roztomilé tyto tvé pohádky!:-))

01.04.2012 16:24:49 | střelkyně1

Za myšičku ST.

31.03.2012 19:56:19 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí