Ocelové pěsti

Ocelové pěsti

Anotace: Úvaha nad životem.

Mít ocelové pěsti
a zažít jednou štěstí.
Můj Bože, má milá kde jsi, kdeže
tam na vrcholku strážní věže
odolat vichru, dešti
hlava mi žalem třeští.

Rozbít ten velký kámen
říci pak tiše ámen
s úklonou klečícího samuraje.
Život si s námi jan tak hraje.

Ach.
Mít tak ocelové pěsti.
Autor Paulín, 01.04.2012
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jen na chvíli.

01.04.2012 20:42:24 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí