Smích života druhým

Smích života druhým

Anotace: Smích života druhým

Chceš být radostný živ(á),
musí se zrnko zasmát.

Musíš dýchat život,
abychom zasadili strom.

Dotyk ti napoví,
usměv tě veselý.

Pohled z ní přináší obraz,
živý obraz.

Stud, jako síla skály.
Nelze narušit.

Majetek sebe,
je život nám dán.

Křik věty je přítomnost napětí.
Hádej změnu povahy, vždy prohraješ v zármutku.
Lidé se mění stále se přetvařují.

Nechceš neměj, máš= vyhrál jsi nad všema, a jsme nepřátelé minulých.
Autor Varg, 03.04.2012
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtěl bych tě požádat, jestli můžeš dílo přeřadit do básní, lépe to vyzní. V posledním řádku máš chybu, to napíšu do vzkazu

03.04.2012 11:26:57 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí