ŘÍKÁNKY I NAŘÍKÁNKY

ŘÍKÁNKY I NAŘÍKÁNKY

Anotace: Pokus o novou formu

ŘÍKANKY

Šlapu na rotopedu
jako kočka předu
pozoruji co je vpředu
ať´někoho nepřejedu

NAŘÍKANKY

Tak jsem si léty
zvyknul už i doma
že je také fronta
zas ráno u toalety

Když se zvednu
dost se motám
blízek mdlobám
myslím že padnu
Na tento stav
těžko si zvykám
Neříkej a plav
Autor RU 82, 04.04.2012
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí