Pokora

Pokora

Anotace: chybí mi sebevědomí

Jedno slovo.
Kouzelné slovo.

Pro feministky?
Posílené sebevědomí?
Potlačení závislosti?
Požehnání?

Já vím, kdo jsem

Sebevědomý trochu.
Nezávislý zčásti.
Mám jen své pocity.
To je mé bohatství.

Sebevědomý prý.
Nezávislý stěží.
Nechci, aby to tak bylo.
Potřebuji poslání.

A co vy paní?

Dostanu věnování?
Nějaký úkol?
Poslání?
Zaměstnání?

Nedá mi to.
Svěřit vám vše.
Důvěru.
Své pocity.
Vyznání.

Ve jménu pokory a poslušnosti.
Autor casla, 04.04.2012
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š., Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St...dobrý..

04.04.2012 18:38:53 | Květka Š.

Tok myšlenek... :)

04.04.2012 17:44:50 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí