Skrytý

Skrytý

Anotace: ...kdo by chtěl být...

V místnosti u stolu, sedí sama
sleduju ji dlouho, už dlouho je sama
sklenici vína svírá v rukou, přemýšlí
se smutkem v očích, tak sama.

Rád bych k ní promluvil, tak rád bych ji pohladil
jenže mám strach, když uslyší můj hlas, dostane strach
kdo z vás by chtěl zažít, jak na vás mluví obraz
nezbývá nic jiného, než mlčet dál.
Autor Nathan, 05.04.2012
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Marz, Boscai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezké. obzvláště předposlední verš :)

12.04.2012 16:02:46 | Boscai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí