Prokrastinační

Prokrastinační

Anotace: všem kteří to znají

Trpím tvořivou leností
a píšu hloupé verše
mají málo předností -
vidno i bez rešerše

Droguju se volnou chvílí
a zdánlivým klidem
cosi ve mně ale šílí
jak vysvětlím to lidem

Ke dnu padne každá troska
neb tam to trosky táhne
zlá vyhlídka tvář mi boská
snad i do svědomí sáhne...

Autor Demedalex, 05.04.2012
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: C.alwen, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u mne je to podobné
ne a ne nic napsat
brzy snad.. jednoho dne
ach, to bude krása!
slova se mi seřadí
do veršů a básní
momentálně neladí(m)
snad potom všechno zkrásní!

:o)

06.04.2012 07:22:29 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí