jsi

jsi

Anotace: ..

jsi tak cizí
jsi tak známá
jsi tak ryzí
mladá dáma

jsi tak sladká
nedostupná
nahodilá
někdy smutná

jsi jak ve skle
zatavená
nerozbitná
unavená

k pokochání
k pohlazení
k nakousnutí
pomazlení

jsi tak blízko
přesto v dálce
špatné strany
v jedné válce

jsi jen pohled
mžik jen šmouha
jsi jen výplod
něžná touha

jsi tak dávno ve mě skrytá
jsi tak pestrá do mě vrytá
neodstraní tě zub času
nepoznáš to z mého hlasu

nedostupný kousek nebe
pár ponožek když mě zebe
neslyšená rada,kudy?
nepopsaná stránka nudy

nejsi moje
nejsi ničí
s ním být
to tě asi ničí

vykoupení.., drahá rána
výstřel do tmy
roztrhána
..otázkami,proč jen stále
šedá šmouha v temném sále



neboj,možná jednou v čase
najdeme jistotu ve svém hlase
na to se zeptat zda to stále platí
že když už nejsme svoji
.............buďme aspoň svatí
Autor poeta, 05.04.2012
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, tato22, annie, Květka Š., laludmi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Už tu tedy máme několik básní s titulem "Jsi". A moc se mi líbí i ta tvoje.

05.04.2012 21:49:17 | laludmi

jsi ..je to lákavé slovo a nabízí mnoho..myslím,že jich ještě bude...

05.04.2012 21:51:23 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí