Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Vždy jsem o sobě tvrdila, že jestli opravdu umím psát, tak jen povídky, ale nalezla jsem inspiraci a začala psát básničky. Tahle je jedna z prvních, tak to berte s rezervou-jinak se těším na Váš názor :)

V hlavě se mi myšlenky pletou,
je možná pár lidí, kteří je smetou.
Doufám, že to brzy skončí,
že zlé myšlenky někdo zničí.
Věřím, tiše doufám, že to někdo dokáže
že mi lepší život ukáže.

Proplétám se v minulosti,
žiju jako tělo bez duše, bez radosti.
V hlavě jen černé skvrny mám,
svého anděla, já už nehledám.

Čekám na lepší a radostnější dny,
ne jen na sladké a krásné sny.

Realita je ale jiná, než jsem čekala,
když jsem byla malá, maminka mi lhala.
Měla jsem být princezna s korunkou na hlavě,
měla jsem žít v království, mít prince a koně.

Teď tu jen sedím a čas skoro nevnímám,
jen se tak dívám a všecko si vyčítám.
Chtěla bych být stále ta malá holčička,
co nechtěla nic, než houpacího koníčka.

A tak jen čekám...
Žiju jako tělo bez duše, bez radosti.
Autor Blázen Viky, 05.04.2012
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Barci, casla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenka je trochu smutná, ale reálná. Možná by to chtělo obkročný nebo volný verš. Ale nenech se rozlatit a tvoř.

06.04.2012 16:11:52 | casla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí