Uzly

Uzly

Anotace: Z jednoho odpoledne v parku a tří autobusů, co ujely.

Suchý vánek
čechrá vlákna
budoucích vzpomínek.

Dívám se zvenku
žiju

Chce se mi spát
a příst štěstím

Sedím
dýchám
čichám

Chci
aby nikdy nezhasla
/dvě slunce na nebi,
kde předtím byla
jen hvězda/

Vzduch chutná (kouřem) lidmi
a kamením

A kreslím
malá slunce v trávě pod námi.

Autor Cvokhauz, 06.04.2012
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí