~Umění

~Umění

Anotace: Tance,elegance...baletu..(archivní)

 

Baletka 

 

Baletka,

dívenka lehounká

jako ten vánek,

nasadí piškotky

na své štíhlé nožky

oknem ji do tance

zazpívá skřivánek.

Sukničku krajkovou

lajblíček lehounký

ve vlasech jemňoučká

skřivánčí pírka,

v pokoji tancuje

a divadlo miluje…

Já tajně se koukám,

stačí mi klíčová dírka.

Ta krásná baletka

je ale soška z porcelánu

stačí jen klíčkem otočit

a při zpěvu skřivánka

ta krásná panenka

může se dokolečka zatočit.

 

Demi-plié,Pas glisade,

umění baletu

ji dobře

jde…

----

ahoj

Autor Květka Š., 07.04.2012
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

umění baletu...pěkné..

08.04.2012 19:45:59 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí